Find foredragsholder i nærheden af Skibby med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Psykologisk entertainer og foredragsholder

Manipulationspsykologi, kropssprog/nonverbal kommunikation
Foredraget/showet vil komme ind på at alle mennesker hele tiden bliver manipuleret af a...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Jens Balle

Workshop i adfærdsdesign og nudge - forstå dine kunders beslutningsproces og øg din omsætning. På workshoppen lærer du, hvordan dine kunder tænker,...

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende historie. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal bruge en interessant foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større katalog at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets største tjenester, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og efterfølgende aftales pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det tema eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver også aftalt her. Når du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at promovere eventet, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og inspirerende. En succesfuld foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, samt tilhørere, som har lyst til at deltage og blive bedre til at forstå det valgte emne. Hos Eventzonen kommer du godt i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan dække en masse helt forskellige emner.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så folk på jagt efter den ideelle underholdning & musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det fører til yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere tæt på Skibby med foredrag om kommunikation eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...