Book foredragsholder i nærheden af Skive med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at gribe sit publikum, og gør det tit med en fængende historie. Man oplever tit, at det faktisk er historien, der er selve foredraget, og hvis I søger en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her på Eventzonen. Eventzonen er en af Danmarks største portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske nemt for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og derefter fastslås pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er ligeledes her, I aftaler detaljerne omkring foredraget: F.eks. hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Derefter skal du bare gøre reklame for det inspirerende foredrag, så mange dukker op. Og helst at publikum består af mennesker, som synes at foredragets emne er spændende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og tilhørere, som har lyst til at være med og blive bedre til at forstå det givne emne. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, hvor man finder alle relevante former for kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere så personer på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra børnetrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Skive med foredrag om kommunikation, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...