Book foredragsholder tæt på Slagelse med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres spændende fortællinger. Historien er det foredrag, der afholdes, og skal I bruge en spændende foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her på Eventzonen.dk. Eventzonen er en af Danmarks største portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores side, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Det er desuden her, I aftaler detaljerne for foredraget: Fx hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Efter du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du gå i gang med at promovere eventet, så du er sikker på, der dukker et talrigt publikum op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og berigende. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at nå frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og publikum, som brænder for at deltage og blive mere vidende om det pågældende emne. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er blandt landets største og mest spændende, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante kategorier, så folk som leder efter den fuldendte underholdning & musik, kun skal lede ét enkelt sted, uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke entertainere hos os.

Vores store udvalg dækker fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også mulighed for inden en fest at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere nær Slagelse med foredrag om kommunikation eller du selv er en foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...