Find foredragsholder nær Sommersted med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.0

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sit publikum med en spændende historie. Man erfarer ofte, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Når det handler om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler på det danske marked. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores side, og derefter aftales pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre omstændigheder omkring eventet. Efterfølgende skal du blot promovere det spændende foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. Den bedste vej til at et foredrag bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som evner at få tilhørerne involveret, og tilhørere, som higer efter at være med og lære en masse om emnet. At skaffe publikummet er din opgave, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer der er på jagt efter ideel underholdning & musik kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget en blog med ideer til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i nærheden af Sommersted med foredrag om kommunikation, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...