Book foredragsholder tæt på Stenløse med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres spændende fortællinger. Foredraget er lig med den medrivende historie, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk helt i top. Eventzonen.dk er en af Danmarks største tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores side, og efterfølgende aftales pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre relevante detaljer om begivenheden. Derefter skal du bare promovere det interessante foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads på dagen. Et publikum, som synes, at foredraget handler om noget interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, samt tilhørere, som har lyst til at være med og blive klogere på det valgte tema. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som dækker et stort udvalg af spændende emner.

Eventzonen er en bookingportal, som er en af landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere således at danskere, på jagt efter helstøbt underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være mere end bare samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Stenløse med foredrag om kommunikation, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...