Find foredragsholder nær Tarm med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.4

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 0 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sit publikum med en spændende historie. Foredraget er lig med den spændende historie, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere bredt katalog end her på Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets største tjenester, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opleve, at det er utrolig let at komme i kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre detaljer omkring eventet. Når du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du gå i gang med at promovere eventet, så du ved, der tropper et talrigt publikum op. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget handler om noget spændende. En vellykket foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som forstår at fængsle sit publikum, og tilhørere, som higer efter at være med og få en masse viden om emnet. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan komme omkring en bred palette af temaer.

Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Ideén bag denne bookingportal har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så danskere på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et meget stort udvalg af bands indenfor mange kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også mulighed for i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Tarm med foredrag om kommunikation, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...