Find foredragsholder i nærheden af Vejle med foredrag om kommunikation her

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.4

Michael Grankvist

Kropssproget er det vigtigste sprog vi har!
Vi kommunikerer med kroppen og agerer på baggrund af følelser, i en langt højere grad end de fleste er...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 0 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Brøcker Kommunikation

Sådan får din virksomhed sine strategiske budskaber i medierne som værdifuld PR.

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Asbjørn Christensen

Kommunikation, der øger samarbejdsglæden
Udnyt forskellighederne som en ressource. Skab en udviklende kommunikation, der øger jeres fælles evne ...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Kommunikation
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Lektor Larsen

- et sjovt foredrag om kommunikation i organisationer - krydret med fake news.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.500
Vis kunstnerprofil

Mads Fencker (Huskelisten)

Vil du være i stand til at huske et telefonnummer første gang du høre det, undgå den pinlige situationer, hvor du er nødt til at spørge om et navn ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 9.500 - 14.500
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at fange sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende fortælling. Historien er lig med foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her på Eventzonen.dk. Vi er en af landets største tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske nemt for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Efter du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du begynde at reklamere for begivenheden, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. Og gerne at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets emne er interessant. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, samt tilhørere, som gerne vil være med og blive bedre til at forstå det givne tema. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er op til dig. Men med Eventzonen.dk får du let adgang til en række foredragsholdere, som dækker mange forskelligartede emner.

Eventzonen er en portal til booking, som hører til blandt Danmarks største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så danskere, som er på jagt efter den ideelle underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet en blog med gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Desuden er der også et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Vejle med foredrag om kommunikation, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...