Find foredragsholder i nærheden af Vordingborg med foredrag om kommunikation her

Kim Dalum

Vi arbejder med en procesform som styrker mennesker i at få max ud af deres samarbejde i grupper og teams. Med musik humor improvisation og filosof...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Dann Sommer

Foredrag : ´I Lære som Tillært Extrovert´
– At leve som introvert i en extrovert verden …
– Gode nyheder … !
– Extroverte færdigheder kan læres ...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 5.600 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sit publikum med en medrivende historie. Man erfarer ofte, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I søger en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af Danmarks mest omfangsrige tjenester til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores side, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er ligeledes her, I fastlægger detaljerne omkring foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal handle om. Derefter skal du bare promovere det interessante foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. Et publikum, som synes, at foredraget drejer sig om noget spændende. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at involvere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og endvidere en gruppe tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive klogere. Hos Eventzonen kommer du sikkert i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen er en bookingportal, som er en af landets største og mest spændende, for alt det der sker indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer der leder perfekt musik og underholdning kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet en blog med inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Har du video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere i nærheden af Vordingborg med foredrag om kommunikation eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...