Svarprocent

80%

Svartid

Inden for 16 dage

KOM ON

Prisniveau

Kr. 14.000 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

efter ønske

Profil

Se vores videoer med: Efterår - Jeg vil la lyset brænde - Feliz Navidad - Fru Sauterne - Waterloo. Hør også lydklip med middagsmusik til venstre på siden.
"Kom on" - Trio med sangerinde.
Repertoire består udelukkende af melodier der trækker enhver ud på gulvet. Kun kendte hits. Alt fra Elvis Presley og TV2 til Rasmus Seebach og Volbeat.
Tag hovedtelefoner på når du ser videoklippene, de giver en mere retfærdig lyd end de fleste PC højtalere.

Læs mere...

Mere om KOM ON

Kære Kom on

Stephan og jeg vil gerne sig jer tak for en rigtig dejlig musik til vores bryllup den 13. september på Hotel Vejle Fjord. Vi satte utrolig stor pris på, at I spillede en dejlig stille rolig "underlægningsmusik" under maden, så det stadig var muligt at tale sammen ved bordene og samtidig muligt at nyde de dejlige toner. Vi har også fået mange positive tilkendegivelser fra vores gæster om musikken.
Vi vil også gerne sige jer stor tak for, at I var så fleksible og ville spille lidt længere end først aftalt til dansen (det viste sig jo at trække noget ud med taler og sange).
Det er bestemt ikke sidste gang, vi gerne vil benytte jer til en festlig anledning.

Venlig hilsen
Signe & Stephan, Århus

−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−

"Kom on M/K" bidrog afgjort til at gøre vores rubinbryllup til en fantastisk fest. De leverede både taffelmusik og dansemusik og får kun rosende omtale af vores gæster, Vi selv blev hurtigt klar over, at vi havde med meget dygtige musikere at gøre, der kunne deres håndværk. Taffelmusikken var afdæmpet og stemningsunderbyggende. Akkompagnementet til de forskellige festsange fungerede upåklageligt. Bandet var lydhørt over for publikums reaktioner og indrettede sig uden besvær - i hvert fald uden at vi mærkede til det - efter vores og hotellets ønsker. Dansemusikken fik os virkeligt på gulvet. Den var livsglad, varieret og blev introduceret med en dejlig underspillet form for humor. Vi håber at få lejlighed til at bruge "Kom on M/K" en anden gang. Henrik og Anne Marie, Grønbjerg

-------------------------------------------------------

Hej Kom on

Tak for god musik til min fødselsdag på Hotel Nr. Vinkel i Lemvig i går.
Vi nød festen og jeres musik.

Mvh Torben Andreasen

−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−

Gode og super dygtige
Tak fordi I var med til at gøre vores sølvbryllupsfest til en uforglemmelig aften. Alle vore gæster var vildt imponerede, det var vi også. Vi havde valgt jer ud iblandt mange. Så til alle der skal bruge musik til festen... vælg ”Kom on”.
Med venlig hilsen Dion og Jane Bentsen.

-------------------------------------------------------

Hej med jer!!

Vi vil endnu engang sige tak for god musik til vort sølvbryllup. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster - så vi vil anbefale ”Kom on” til andre. God sommer til jer.

Anni og Henrik Pedersen

−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−

Her fra kan vi ikke sige andet end, at det var kanon godt det I lavede den aften. Nu har vi haft mulighed for at få Kom on et par gange og hver gang er det bare så godt.

---------------------------------------------------------

Videoklip

Anmeldelser ( | af KOM ON: 4,7 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Super dygtige

De spillede super godt, og kunne få gæsterne ud på dansegulvet

Anmeldt af Vita Plauborg d. 8. april 2018
5
1
5

Super dejlig musik

Kom on, har en rigtig god evne til at aflæse festen, spillede godt musik under middagen - var ikke dominerende.
Dansegulvet var fuld hele aftenen, alle havde lyst til at danse til det dejlige musik.
Tusinde tak

Anmeldt af Mona Holm d. 10. juli 2017

Kontakt KOM ON

Kontakt KOM ON via formularen her, så vil KOM ON vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Mix af middagsmusik
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdTRNIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--57781f0e12366ab9be818dc5b30db19afbbcda3a/4_underholdningsmelodier_-_2018.mp3