Find konferencier nær Brædstrup her

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 20.000 - 300.000
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Med is i maven, smil på læben og masser af overskud, holder ...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

carsten TONIGHT hjorth

carsten TONIGHT hjorth har gennem 30 år virket som konferencier & speaker & foredragsholder. Bilshow & salgsfester & modeshow & gaveshow & quiz og ...

Hjemby
Skødstrup
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Palle Steen Holmbech

Tilbyder alt bag en mikrofon - Konferencier - speaker - festlig indspark - stemningsskaber!

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

konferencier Daniel Odvig

Nu kan du booke Daniel til dit næste event som konferencier. Pift dit event op med Daniels evindelig humor og positive sind. Med et miks af tryll...

Hjemby
Taastrup
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier - Fest Guide / værtinde

Konferencier til festen
Jeres festguide samler selskabet, varmer dem op, præsenterer, underholder og sender festen til fornemme højder og holder ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Med mange års erfaring som afvikler og moderator, kan
jeg hjælpe dig med at gøre din paneldebat eller konference
til en succes.

Min unikke ba...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således at danskere, på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et bredt udvalg af musikere indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har du også muligheder for i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...