Find konferencier nær Frederiksberg her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor man finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere så folk på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger god underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...