Find konferencier tæt på Gjerlev J her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, for alt det der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere således at personer, der søger efter ideel underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af bands indenfor mange relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end blot samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...