Find konferencier tæt på Gråsten her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer som er på jagt efter ideel underholdning og musik kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Vores udvalg strækker sig fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og han har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. I tillæg er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...