Find konferencier nær Greve her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, hvor du kan finde alle betydelige typer god underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så personer på jagt efter den ideelle underholdning og musik, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra børnetrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også god mulighed for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...