Find konferencier tæt på Hillerød her

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

konferencier Daniel Odvig

Nu kan du booke Daniel til dit næste event som konferencier. Pift dit event op med Daniels evindelig humor og positive sind. Med et miks af tryll...

Hjemby
Taastrup
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier - Fest Guide / værtinde

Konferencier til festen
Jeres festguide samler selskabet, varmer dem op, præsenterer, underholder og sender festen til fornemme højder og holder ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Med mange års erfaring som afvikler og moderator, kan
jeg hjælpe dig med at gøre din paneldebat eller konference
til en succes.

Min unikke ba...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Med is i maven, smil på læben og masser af overskud, holder ...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 20.000 - 300.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor man kan finde alle relevante former for god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne portal har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer der søger efter den ideelle underholdning & musik, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også indbygget en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der også et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har du også muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...