Find konferencier nær Holstebro her

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Med is i maven, smil på læben og masser af overskud, holder ...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 20.000 - 300.000
Vis kunstnerprofil

carsten TONIGHT hjorth

carsten TONIGHT hjorth har gennem 30 år virket som konferencier & speaker & foredragsholder. Bilshow & salgsfester & modeshow & gaveshow & quiz og ...

Hjemby
Skødstrup
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Palle Steen Holmbech

Tilbyder alt bag en mikrofon - Konferencier - speaker - festlig indspark - stemningsskaber!

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

konferencier Daniel Odvig

Nu kan du booke Daniel til dit næste event som konferencier. Pift dit event op med Daniels evindelig humor og positive sind. Med et miks af tryll...

Hjemby
Taastrup
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier - Fest Guide / værtinde

Konferencier til festen
Jeres festguide samler selskabet, varmer dem op, præsenterer, underholder og sender festen til fornemme højder og holder ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Med mange års erfaring som afvikler og moderator, kan
jeg hjælpe dig med at gøre din paneldebat eller konference
til en succes.

Min unikke ba...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk på jagt efter helstøbt underholdning & musik kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige entertainere.

Det brede sortiment dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med video på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...