Find konferencier tæt på Kalvehave her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at folk, der er på jagt efter god underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet en portal hvor mulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere hos os.

Det brede udvalg dækker fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er mere end bare portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har du også mulighed for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...