Find konferencier nær Karup J her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så personer, som er på jagt efter den ideelle underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor alle spændende genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et voksende antal af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også mulighed for forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en video på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...