Find konferencier tæt på Kolding her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som er en af landets største og mest interessante, hvor du finder alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Ideén bag denne bookingportal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, uden det medfører yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har man også mulighed for i god tid at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...