Find konferencier nær Løgstør her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor du finder alle betydelige typer god underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Portalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så folk på jagt efter den ideelle musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har derudover et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...