Find konferencier tæt på Randers her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Portalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere så personer, der leder efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores dygtige entertainere.

Det brede udvalg strækker sig fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af musikere indenfor mange spændende kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen.dk, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter god underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...