Find konferencier tæt på Regstrup her

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Med mange års erfaring som afvikler og moderator, kan
jeg hjælpe dig med at gøre din paneldebat eller konference
til en succes.

Min unikke ba...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Vis kunstnerprofil

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant kategori, så folk der søger efter den helstøbte musik og underholdning, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har man også mulighed for i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...