Find konferencier tæt på Rødovre her

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 2.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier - Fest Guide / værtinde

Konferencier til festen
Jeres festguide samler selskabet, varmer dem op, præsenterer, underholder og sender festen til fornemme højder og holder ...

Kategori:
Underholdning > Shows > Konferenciers
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

konference Daniel Odvig

Nu kan du booke Daniel til dit næste event som konferencier. Pift dit næste event op med Daniels evindelig humor og positive sind. Med et miks af ...

Hjemby
Taastrup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

⭐⭐⭐⭐⭐ "Valdemar er perfekt vært/ordstyrer/konferencier/stand-up'er til et arrangement som vores med gæster fra mange forskellige lande og kulturer....

Kategori:
Underholdning > Shows > Konferenciers
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 10.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Tjelle Vejrup

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Med is i maven, smil på læben og masser af overskud, holder ...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 20.000 - 300.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Ideén bag denne bookingportal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så personer på jagt efter den ideelle musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Vores udvalg strækker sig fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end bare portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor fester og events. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...