Find konferencier nær Roskilde her

Dennis Fuller

En meget pålidelig stemningsmåler hvor en mikrofon er altid velplaceret i hænderne, til alle slags arrangementer.
Med Fuller bag microfonen er ste...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Med mange års erfaring som afvikler og moderator, kan
jeg hjælpe dig med at gøre din paneldebat eller konference
til en succes.

Min unikke ba...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Kristian Worm Eventplanlægning

Eventplanlægning, produktion, afvikling og speak.
Kristian leder til dagligt eventbureauet Midgaard Event og har mere end 10 års erfaring med ca. ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Konferencier Birgitte Getting

Underholdende og skarp konferencier til festen. Har du brug for en der leder slagets gang, toastmaster, taleholder, ordstyrer? Birgitte Getting er ...

Hjemby
Nørre Alslev
Vis kunstnerprofil

Entertainer Kristian Skovbo

Skal I holde firmafest, prisuddeling, eller en kundemiddag hvor alle de døde punkter skal forsvinde?

Lad Kristian, som konferencier, styre arra...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor man kan finde alle væsentlige typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så folk, som søger efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Det store sortiment dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har vi et stort udvalg af musikere indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også gode muligheder for inden en event eller fest at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...