Find konferencier nær Skibby her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets mest spændende og største bookingportaler, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere således at danskere, som er på jagt efter helstøbt musik & underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der også et community på Facebook, der konstant vokser, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...