Find konferencier nær Skive her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor man kan finde alle væsentlige typer god underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, der er på jagt efter god musik & underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...