Find konferencier tæt på Sommersted her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest interessante bookingportaler, hvor du kan finde alle væsentlige typer underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det således at folk, på jagt efter god musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun behøver at søge ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...