Find konferencier tæt på Stenløse her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor du kan finde alle væsentlige typer god underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere på jagt efter fuldendt musik og underholdning ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end blot portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et stigende antal af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Med video på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...