Find konferencier nær Tarm her

Der er desværre ingen kunstnere under Find konferencier nær Tarm her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Portalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således at personer, som søger efter perfekt musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog med ideer til alt indenfor fester og events. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også mulighed for forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...