Find konferencier nær Valby her

Konferencier - Fest Guide

Konferencier til festen

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af landets mest spændende og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne portal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så danskere på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har i tillæg et bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med gode ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har derudover et voksende community af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...