Find kor tæt på Brædstrup her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 8.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så folk, der leder efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker kunstnere hos os.

Vores store sortiment dækker fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt inden en event at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Har du en video på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du leder efter kor i Brædstrup eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...