Find kor tæt på Eskilstrup her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Idegrundlaget for portalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk som er på jagt efter helstøbt underholdning & musik kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har desuden et stigende antal af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også god mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter et kor i Eskilstrup, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...