Find kor nær Farsø her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Ideén bag portalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk der leder helstøbt musik & underholdning ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har i tillæg et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har du også muligheder for i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du leder efter kor i Farsø eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...