Find kor nær Give her

Vocalgroup SONO

Med stemmen som det eneste instrument giver de 24 sangere i den aarhusianske vokalgruppe SONO fortolkninger af kendte numre indenfor genrer som pop...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori:
Musik > Sangere > Kor
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 8.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer som er på jagt efter ideel underholdning & musik kun skal lede ét sted, og det uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er i tillæg et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter kor i Give eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...