Find kor tæt på Gørlev her

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks største og mest spændende bookingportaler, hvor man finder alle relevante former for god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra starten, og det indenfor alle relevante kategorier, så personer som er på jagt efter den ideelle underholdning & musik, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et stort udvalg af bands indenfor alle spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Med video på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter kor i Gørlev eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...