Find kor nær Greve her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest spændende og største bookingportaler, for alt det der rører sig indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Ideén bag portalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så folk, der leder efter den perfekte underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også god mulighed for i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du video på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger et kor i Greve, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...