Find kor nær Hadsten her

Vocalgroup SONO

Med stemmen som det eneste instrument giver de 24 sangere i den aarhusianske vokalgruppe SONO fortolkninger af kendte numre indenfor genrer som pop...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori:
Musik > Sangere > Kor
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest spændende portaler til booking, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Ideén bag portalen har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere således at danskere, der søger efter helstøbt musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog med ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også gode muligheder for i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter kor i Hadsten eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...