Find kor tæt på Hedensted her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor man kan finde alle væsentlige former for god underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer som leder efter den fuldendte musik og underholdning, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor mange genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Desuden er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har man også god mulighed for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Med video på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger et kor i Hedensted, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...