Find kor nær Hillerød her

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af landets mest interessante og største portaler til booking, kort sagt alle typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Ideén bag denne bookingportal har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at personer, der er på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Vores brede sortiment strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter kor i Hillerød eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...