Find kor tæt på Horsens her

Vocalgroup SONO

Med stemmen som det eneste instrument giver de 24 sangere i den aarhusianske vokalgruppe SONO fortolkninger af kendte numre indenfor genrer som pop...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere således at folk, der søger efter fuldendt musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er bookingportalen, som samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Vores brede udvalg dækker fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet både YouTube og en blog med ideer til alt indenfor events og fester. Desuden er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter kor i Horsens eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...