Find kor nær Kolding her

Vocalgroup SONO

Med stemmen som det eneste instrument giver de 24 sangere i den aarhusianske vokalgruppe SONO fortolkninger af kendte numre indenfor genrer som pop...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori:
Musik > Sangere > Kor
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er blandt landets største og mest spændende, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Ideén bag portalen har været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så folk der leder efter den helstøbte underholdning & musik, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har derudover et bredt udvalg af bands indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har man også gode muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er entertainer eller søger et kor i Kolding, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...