Find kor tæt på Løgstør her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med denne portal fra starten, og det således at folk, på jagt efter perfekt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Vores sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også muligheder for på forhånd at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger et kor i Løgstør, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...