Find kor nær Næstved her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 8.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.500
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor man kan finde alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk som leder perfekt musik & underholdning ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et stort udvalg af musikere indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med ideer og inspiration til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har du også gode muligheder for på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du søger kor i Næstved eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...