Find kor nær Regstrup her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, hvor man finder alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer som leder efter den fuldendte underholdning & musik, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så har du også muligheder for på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger et kor i Regstrup, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...