Find kor tæt på Ribe her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for portalen er at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere så folk, der leder efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor alle relevante kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet både YouTube og en blog med ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også mulighed for inden en fest at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du leder efter kor i Ribe eller du er entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...