Find kor tæt på Skibby her

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag portalen er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere så personer på jagt efter den perfekte underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor rigtig mange kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter kor i Skibby eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...