Find kor tæt på Slagelse her

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 8.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere således at danskere, der leder efter fuldendt underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er bookingportalen, der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere.

Det brede sortiment dækker fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet både YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger et kor i Slagelse, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...