Find kor i Sønderjylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Find kor i Sønderjylland her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen er en af landets mest interessante og største bookingportaler, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere der søger fuldendt musik og underholdning kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har derudover et voksende antal af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også god mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter kor i Sønderjylland eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...