Find kor tæt på Tølløse her

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori:
Musik > Sangere > Kor
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 8.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer som søger perfekt underholdning og musik ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der også et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger et kor i Tølløse, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...