Find kor nær Valby her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med portalen lige fra begyndelsen, og det således at folk, som søger efter ideel underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, uden at de er nødt til at betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har du også muligheder for forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er på jagt efter kor i Valby eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...